Er sexlivet gået lidt i stå og mangler lysten hos både dig og ham ?

I mange forhold dør sexlivet lidt med at hverdagen overtager. Det er ganske enkelt fordi et forhold kræver tid og opmærksomhed. Det skal passes og plejes på samme måde som hun gør sine negle og han sine alufælge. Det er noget der skal holdes liv i hele tiden, gør man ikke det så dør det. 

Nu kommer det hurtigt til at lyde lidt omfattende, det er dog ikke helt så slemt. Faktisk skal man bare huske at gøre nogle små ting for sin partner ind imellem. Det med opmærksomhed trækker en stor del af læsset. 

Når det er sagt, så husk også at holde dig lidt lækker for din partner. Lidt som du gjorde i starten. Hvis du gerne vil se ham i den flotte hvide skjorte, så kan det jo starte ved dig selv. Hvis du vimser rundt i frækt lingeri ind imellem, så har han nok også mere lyst til at tage sin skjorte på for dig. Da det jo er en mand, så kan du evt. lægge den frem til ham blink blink. 

Forny og gå til grænsen!

I et forhold er det vigtigt at udforske sammen. Det gælder ikke kun rejseruter rundt i europa. Det er lige så vigtigt at gøre den slags i soveværelset. Det kan være at prøve noget frækt dominans med noget bondage udstyr såvel som det kan være trække noget sexlegetøj med ind i legen. 

Det at prøve nye ting sammen, måske blive lidt rød i pæren og komme lidt ud til ens grænse. Det kan svejse jer langt mere sammen end alt mulig andet. Det kan også skabe nogle utrolig sjove øjeblikke. Det at pakke et stykke sexlegetøj ud sammen skal nok skabe et fnis eller 2. Det er også sådan noget der bare er dejligt. Grine og være frække sammen. Virker jeres sex, så bliver forholdet jo også bedre. God sex er jo noget man vil have igen og igen.