Massage er ikke kun godt for musklerne, det kan også have en beroligende effekt på sindet. Hvis du leder efter en massagestol, der kan give dig den bedste massage, kan det være en god at finde en der er bedst i test.

Der findes massagestole på markedet, der er specialiseret i forskellige dele af kroppen – herunder nakken, skuldrene og ryggen.

Du kan også vælge en massagestol, der vibrerer eller har varmeeffekt. Det er dog også muligt at købe massagestole som kan begge dele, altså både give vibrerende massage og varmeterapi på samme tid.

Afhængig af hvilken massagestol du vælger, kan den også have andre funktioner, som f.eks. at kunne give massage i forskellige hastigheder eller med forskellige intensiteter.

Når du skal finde den bedste massagestol til dine behov, er det derfor vigtigt, at du tager højde for alle de forskellige funktioner og muligheder, der er på markedet.

Hvordan finder du den bedste massagestol

Det kan virke uoverskueligt at finde den helt rigtige massagestol, men der er heldigvis hjælp at hente. Hvis du kigger online efter anmeldelser eller test af massagestole, opdager du hurtigt at du ikke er alene om dine kvaler med at finde en god massagestol. Det er derfor en god idé at læse anmeldelser og test inden du køber massagestolen, så du ikke ender med at investere i en stol, der ikke passer til dine behov.

Der findes massagestole til alle slags mennesker, uanset om du er i stand til at rejse dig fra stolen eller ej.

Hvis du er interesseret i en massagestol, der kan give dig massage, uanset hvor du befinder dig, så er det nærmere et massagesæde du skal kigge efter. En massagestol skal stå i dit hjem eller i virksomheden. Det er ikke meningen at man skal flytte rundt på den.

Et massagesæde er beregnet til at blive brugt f.eks i bilen eller på kontoret. Det kan sagtens være, at det passer bedre til dine behov, da massagesædet findes i forskellige størrelser og forme.

Når du vælger en massagestol, er det vigtigt at du kigger på hvor mange vibratorer stolen har. Jo flere vibratorer, jo bedre massage vil du få.

Desuden er det også vigtigt at du kigger på hvilken type vibration stolen har. Der findes nemlig flere forskellige slags, og det er ikke alle der er lige gode.

Vibrationsstyrken er også vigtig at kigge på, da det er med til at bestemme hvor god en massage, du får.

Hvis massagestolen har varmeeffekt, skal du kigge efter om stolen også har en varmefunktion, der kan reguleres. Varmeeffekten er god, hvis du ønsker en mere intens massage.

Kigger man på priserne for massagestole, vil du også se stor forskel på om det er en god massagestol med mange funktioner eller ej.

De billigste kan fås helt ned til omkring 5.000-7.000 kr., mens de dyreste koster op til 150.000 kr.