Bedste manuelle kaffemaskiner til kaffeelskere

Der er intet som en god kop kaffe om morgenen. Men mens nogle mennesker fokuserer på maskinen, der kan brygge den perfekte kop kaffe, fokuserer andre blot på kaffemaskinen. Der er mange kaffemaskiner til rådighed, og det kan være svært at vælge, hvilken der er ideel til dig. Bare rolig, vi har fundet nogle af de bedste manuelle kaffemaskiner til kaffeelskere.

  1.Timemore Chestnut c2 manuel kaffekværn

En kaffekværn test viste, at en god kværn er vigtig for at tilberede fremragende kopper kaffe derhjemme, uanset hvilken brygningsmetode du vælger. Det er perfekt til dem, der leder efter deres første kaffekværn på et budget.

For kun få år siden var de eneste muligheder en Hario Skerton eller en Porlex Mini. Mens de stadig er gode kværne, trumfer Timemore Chestnut C2 dem på alle måder.

Det slanke aluminiumshus forstærkes af en håndsving i rustfrit stål. Den har et sæt 38 mm koniske stålburrer på indersiden. Den sliber hurtigt, har en jævn håndsvingrotation og producerer slibninger, der er konsistente nok til alt fra Moka Pots til franske presser.

  2.Mr. Coffee Espresso og Cappuccino Maker

espressomaskine test viste, at den er ideel til folk, der ikke kan leve uden deres cappuccinoer og latte. Fordi de fleste espressomaskiner har en dampstav, skal du manuelt dampe mælken til en cappuccino eller latte. Denne Mr. Coffee maskine automatiserer derimod processen.

Forbered portafilteret, som du ville gøre for enhver halvautomatisk espressomaskine, og tryk derefter på en knap for at få maskinen til at forberede din drink til dig. Det bliver ikke meget enklere end dette. Men hvis alt hvad du bekymrer dig om er cappuccinoer og lattes, bliver du ikke skuffet. Bare sørg for at bruge mørkristede bønner for de bedste resultater.

  3.Cuisinart automatisk koldbrygget kaffemaskine

Det er godt for fans af koldbryg, der ikke ønsker at vente 12+ timer på deres yndlingsdrink. En ulempe ved at lave koldbrygget kaffe er, at du skal vente timer, hvis ikke natten over, for at kaffen er færdig med at brygge.

Men ikke med denne Cuisinart kaffemaskine. Det hævder at lave op til 7 kopper koldbrygget kaffe på 25-45 minutter, afhængigt af hvor stærk du kan lide din kaffe. Ved blot at skubbe til et håndtag kan den bryggede kaffe drænes i karaflen. Du kan endda fjerne karaflen og opbevare den i køleskabet.

  4.Hamilton Beach Smart kaffemaskine

Ideel til kaffeelskere, der ønsker at styre deres kaffemaskine med stemmekommandoer. Dette Hamilton Beach-produkt udvider Alexas hjemmeautomatisering til din kaffemaskine. Du kan begynde at brygge, ændre bryggestyrken eller slukke den ved hjælp af appen på din telefon eller en smart højttaler. Uret synkroniseres automatisk med appen, så du kan indstille den til at brygge, når du vågner op.

Konklusion

For at opsummere er en af de bedste funktioner i en manuel kaffemaskine, at den giver dig mulighed for at forberede en kop kaffe, lige som du kan lide det. Hvis du er en af disse kaffeelskere, skal du stoppe med at læse lige nu og købe en, så du kan komme tilbage til at nyde din yndlingsdrink.